Wie zijn we?

Lions Club Grimbergen Noordrand

'We Serve'

Lions Club Grimbergen Noordrand staat voor een hechte groep geëngageerde mensen van alle leeftijden die zich als vrienden onvoorwaardelijk inzetten voor elkaar, voor Lions als gemeenschap en vooral voor zorgvuldig gekozen sociale doelen.

Alle leden van de club zetten zich persoonlijk en onvoorwaardelijk in, in het belang van de gemeenschap, voor het geven van kansen aan minderbedeelden en het bestrijden van kansarmoede.

Elke ingezamelde euro gaat dan ook integraal naar onze goede doelen.
Om deze werking in goede banen te leiden komen we tweemaal per maand samen, met telkens een werkvergadering én een dinervergadering.
Vriendschap speelt een heel grote rol in de vloeiende werking van onze club. Voor onze leden én hun partners is onze club door de jaren heen als een tweede familie geworden, waar ieder van ons zijn of haar beste beentje voorzet om onze goede doelen optimaal te steunen. Lions Club Grimbergen Noordrand is trouwens één van de weinige gemengde clubs, en daar zijn we best trots op.

Lions Club Grimbergen Noordrand is dan ook een club uit de duizend, die uiterst dankbaar is voor elke gift die ze mag ontvangen, die oprecht de eigen sociale doelen ondersteunt en mede daardoor ten volle kan waarmaken waar ze voor staat.

Lions Club Grimbergen Noordrand

Walter, Ferdy(+), Michel, Erik, Marc, Luc, Ilse, Jacques(+), Peter, Toon, Bart, Kwinten
niet op foto: Kim, Jacky, Jean, Johan