Wie zijn we?

Lions Club Grimbergen Noordrand

'We Serve'

Bij Lions Club Grimbergen Noordrand geven we om elkaar én de maatschappij. Daarom zetten we ons niet alleen in op het versterken van de vriendschapsbanden binnen onze club. We steken ook onze koppen bij elkaar voor sociale doelen die het verschil maken. Wat dat is en blijft tenslotte het uiteindelijke doel van onze club.

Ieder clublid zet zich persoonlijk en onvoorwaardelijk in voor de gemeenschap. Zo geven we een echte kans aan mensen die het moeilijk hebben. Het resultaat? Samen met jou pakken we armoede aan. En de opbrengst schenken we integraal aan ons goede doel.

Hoe doen we dat ? Twee keer per maand zitten we rond de tafel voor een werk- of dinervergadering. Onze vriendschap geeft onze club zijn hart – cruciaal voor ieder clublid en zijn of haar partner. Samen vormen we één warme familie met één doel voor ogen: ons steentje bijdragen aan de maatschappij.

Lions Club Grimbergen Noordrand is trouwens één van de weinige gemengde clubs, en daar zijn we best trots op. We vormen dan ook een club uit de duizend, die uiterst dankbaar is voor elke gift die ze mag ontvangen, die oprecht de eigen sociale doelen ondersteunt en mede daardoor ten volle kan waarmaken waar ze voor staat.

 

Lions Club Grimbergen Noordrand

Walter, Ferdy(+), Michel, Erik, Marc, Luc(+), Ilse, Jacques(+), Peter, Toon, Bart, Kwinten
niet op foto: Kim, Jacky, Jean, Johan, Lieve, Geert, Maneesh, Geert, Jos